Cryo21 behandelingen

Cryo-facelift behandeling

De ultieme versteviging voor uw gezicht is de Cryo-facelift behandeling. Deze behandeling heeft  een langdurige werking op uw gezicht en hals. De huid wordt in de diepte verzorgt waar het de juiste implusen afgeeft om het huidbeeld te verbeteren en rimpeltjes te verminderen.

De behandeling begint met een intensieve reiniging en wordt er gedurende 20 minuten een "massage" uitgevoerd met de Cryo21. Hierbij wordt de huid teruggebracht na 0 graden en worden de fibroblasten gestimuleert. Fibroblasten zijn cellen in het bindweefsel die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen en elastine in de huid, ook werken fibroblasten wondhelend. Naarmate je ouder wordt neemt het aantal fibroblasten af en worden ze minder actief, waardoor de huid dus gaat inzakken. Door de stimulatie van de fibroblasten met de Cryo21 wordt de huid weer dikker en steviger waardoor rimpeltjes en lijntjes vervagen. Er ontstaat een intensere modellering van het gezicht en hals (evt. "vetzakje" onder de kin wordt ook gereduceerd en de kaaklijn wordt strakker). Afgesloten wordt met een porseleinaarde Biolift masker , wat ontgiftend, verstrakkend werkt en de huid haar vitaliteit en jeugdigheid weer teruggeeft. Dit is ook duidelijk voelbaar tijdens de inwerktijd.De behandeling wordt afgesloten met een passende dag/nacht-verzorging.  
De Cryo facelift behandeling kost € 130,00.  
Voor een optimaal resultaat adviseren wij deze behandeling  in kuurverband te boeken van 5 behandelingen met een tussenpoze van 2 weken.

 

 

Cryo21 vetcel bevriezing

De Cryo21 is het meest geavanceerde apparaat op het gebied van Cryotherapie.

De Cryo21 werkt op basis van koudetherapie. Er wordt manueel gewerkt op een temperatuur tussen de 0°en -10° C waardoor we een thermische schok creëren in de vetcellen die afkoelen tot 8° C. Vetcellen zijn zeer gevoelig voor koude en sterven na de behandeling een natuurlijke celdood.

Lees verder...