3 stappenplan

Reinigen, ´s morgens en ´s avonds is een “must”... 

´s Nachts is uw huid het meest actief en brengt talg en afvalstoffen aan de huidoppervlakte. Overdag staat uw huid bloot aan luchtverontreiniging en weersinvloeden. Daarom is het noodzakelijk om uw huid 2 x daags grondig te reinigen.

Gel demaquillant pour les yeux 
Voor het probleemloos verwijderen van oogmake-up, zelfs waterproof mascara en lipstick. Irriteert niet en is geschikt voor ieder huidtype. Tevens geschikt voor contactlensdragers.
of:

Eyes & Lips Make-Up remover 
Handige Bi-phase make up remover welke zowel hardnekkige make-up resten als waterproof mascara grondig verwijderd. Ook geschikt voor de gevoelige huis!

Huile hydrophilique 
Heeft u een gevoelige tot zeer gevoelige huid? Deze zacht reinigende olie die u in plaats van een reinigingsmelk en lotion kunt gebruiken is tevens heerlijk in bad of onder de douche. Laat een fluweelzacht laagje achter.

Crème exfoliante 
2 x per week een gelaatsscrub resulteert in een frissere teint, een betere doorbloeding, en een beter opnamevermogen van de huid. Dit doordat de dode hoorncellen verwijderd worden. Crème exfoliante bevat fijne kristallen en heeft een heerlijke geur.

STAP 2 
Na het reinigen maakt u uw huid gereed voor de volgende stap met behulp van één van de lotions, afhankelijk van uw huidtype.

STAP 3 
Verzorgende producten helpen uw huid haar functies te behouden en kunnen meehelpen het verouderingsproces te vertragen. Naast de 24-uur crèmes van de basislijnen staan een keur aan speciaalproducten ter beschikking.

Crème contour des yeux 
Het meest tere weefsel rondom de ogen behoeft een speciale verzorging. Deze crème hydrateert dankzij o.a. olijfextract en voorkomt en vermindert droogterimpeltjes.  De UV-filters zorgen voor een extra bescherming tegen licht- en weersinvloeden. NIEUWE FORMULE PARABEN FREE

Masque proteïne 
Quick Beauty Masque. Dit masker op basis van melkglycoproteïnen verzorgt de huid binnen 3 à 5 minuten en geeft een direct zichtbaar resultaat.

Crème anti acné au kukui 
Een crème met lichte kleur die helpt acné te voorkomen en genezen. Bevat tevens een natuurlijke zonnefilter.