Montibello is 1 van de top LA COLLINE, dr.MURAD en HYDROPEPTIDE instituten van de grensstreek voor natuurlijke huidverjonging. Daarnaast werken wij met de beauty supplementen van CELLICS.

 

LA COLLINE is een Zwitsers exclusief, high-end beautymerk waarbij je een unieke welness ervaring beleeft. LA COLLINE gaat verder waar huidverbetering stopt en heeft zich toegelegd op het ontwikkelen van de beste en meest doeltreffende producten als het gaat om het verjongen van de huid.

De producten zijn ontstaan door een samenwerking tussen Zwitserse biologen en een team van cosmeticadeskundigen. De werkstoffen zijn zeer hoog en puur geconcentreerd, hierdoor werken we dieper in de huid en houdt het resultaat langer vast. Het hoofdbestanddeel in alle producten is het CMAge complex (Cellular Metabolism Activation), wat bestaat uit:  zuurstof, hydratatie en bescherming. Er wordt op celtherapie niveau gewerkt, wat wil zeggen dat de producten de tekorten en zuurstof reserves van de cellen aanvullen zodat de huid nieuwe energie krijgt en zichzelf gaat verjongen. Je kunt het zien als een personal trainer voor je huid.

Een combinatie van Oosterse en Westerse massagemethodes, zoals bindweefselmassage en draineren hebben als doel rimpels te verminderen en een strakkere en zachte huid te krijgen. Door deze manier van behandelen bereik je een totale ontspanning van lichaam en geest én een jonge huid. Het is een unieke ervaring met zichtbare anti-aging resultaten gericht op lange termijn.

dr.MURAD SKINCARE is gebaseerd op het onderzoek van dokter en apotheker: dr. Howard Murad waarmee hij het ultieme pad biedt om de gezondheid en schoonheid van de huid te herstellen vanaf het celniveau.

De producten van Murad bieden een doelgerichte cosmetische verzorging bij veel voorkomende huidproblemen. de INCLUSIVE HEALTH filosofie van Murad om een gezonde huid te verkrijgen omvat 3 aspecten:

* BETER UITZIEN: door doelgerichte uitwendige huidverzorging

* BETER LEVEN: door gerichte voeding

* BETER VOELEN: door strategieën om stress te verminderen, door je passie te vinden en door contact met andere mensen.

De kracht van een MURAD behandeling zit hem in de combinatie van intensieve huidverbeterende producten en behandeltechnieken die gericht zijn op het verminderen van stress. Zijn 3 belangrijkste ingrediënten: hydratoren (verbeteren het vermogen van de huid om water aan te trekken en vast te houden) ontstekingsremmers (hebben de eigenschap de huid te verzachten en te kalmeren) en anti-oxidanten (hierdoor is MURAD in staat een geheel nieuw niveau van bescherming tegen cel beschadiging aan te bieden) komt voor in iedere MURAD product. 

 Iedere behandeling wordt op maat gemaakt, aangepast aan jouw wensen en de behoeft van jouw huid.

 

HYDROPEPTIDE bestaat uit een lijn die meer dan 30 beauty awards wereldwijd heeft gewonnen dankzij de resultaatgerichte en innovatieve formules. Met meer dan 60 peptiden is dit merk marktleider in de beauty industrie.

HYDROPEPTIDE maakt gebruik van EPIGENETICA, ze zorgen ervoor dat ons lichaam gunstige activiteiten aanzetten (zoals o.a. collageenproductie en cel vernieuwing) en ongewenste reacties uitschakelen (zoals o.a. hyperpigmentatie en gevoeligheid).

HYDROPEPTIDE corrigeert, beschermt en repareert de huid. De werkstoffen zorgen dat de huid een betere conditie krijgt zodat we er jonger en stralender uitzien. Ze bieden resultaatgerichte behandelingen zoals o.a.

  • zichtbaar verminderen van lijntjes en rimpeltjes
  • verhoog hydratie en voeding
  • verbeterd de glans 
  • Bevordert de helderheid
  • verlichtend bij irritatie en roodheid

Wij geven je een behandeling die niet alleen ontspannend is, maar vooral onmiddelijk resultaat geeft. Elke HYDROPEPTIDE huidverzorging bestrijdt tekenen van veroudering en is daarnaast aangepast aan de specifieke eisen van jouw huid. 

Iedere behandeling die je ondergaat (ongeacht van welke productlijn) wordt op maat gemaakt, aangepast aan jouw wensen en de behoeft van jouw huid.

Bij Montibello werken we niet alleen OP de huid maar ook IN de huid.

Ervaar je tekorten, dan zul je dit terugzien in vroegtijdige of onnodige veroudering en/of huidproblematie. Wie gezond is aan de binnenkant, straalt dat ook uit aan de buitenkant!  Vanaf ons 30ste levensjaar maakt ons lichaam aanzienlijk minder collageen aan waardoor de huid slapper wordt en fijne lijntjes en rimpels om de hoek komen kijken. Met de producten van CELLICS bouw je niet alleen aan het collageen en de stevigheid van je huid maar werk je ook aan je algemeen welzijn. De collageenboosters zijn in poedervorm verkrijgbaar en mixbaar door ieder drankje. De Omega 3 visolie capsules ondersteunt hart en bloedvaten en zorgt voor een soepele huid. Daarnaast zorgen ze voor een betere hersenstofwisseling, meer focus, beter geheugen, ontstekingsremmend (bijvoorbeeld bij acne en couperose) en verhoogt het de vetverbranding.

CELLICS won in 2018 de 'Professional Beauty of the year 2018' award.