CRYO-FACELIFT BEHANDELING

 

De ultieme versteviging voor uw gezicht is de Cryo-facelift behandeling. Deze behandeling heeft  een langdurige werking op uw gezicht en hals. De huid wordt in de diepte verzorgt waar het de juiste implusen afgeeft om het huidbeeld te verbeteren en rimpeltjes te verminderen.

De behandeling begint met een intensieve reiniging daarna wordt er gedurende 20 minuten een "massage" uitgevoerd met de Cryo21 en speciale collageengels. Hierbij wordt de huid teruggebracht na 0 graden en worden de fibroblasten gestimuleert. Fibroblasten zijn cellen in het bindweefsel die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen en elastine in de huid, ook werken fibroblasten wondhelend.

Naarmate je ouder wordt neemt het aantal fibroblasten af en worden ze minder actief, waardoor de huid dus gaat inzakken. Door de stimulatie van de fibroblasten met de Cryo21 wordt de huid weer dikker en steviger waardoor rimpeltjes en lijntjes vervagen. Er ontstaat een intensere modellering van het gezicht en hals, een eventueel "vetzakje" onder de kin wordt ook gereduceerd en de kaaklijn wordt strakker.

Na de 20 minuten wordt de overige collageengel heerlijk ingemasseerd en wordt er daarna een verstevigend gelmasker aangebracht, wat rimpeltjes vervaagd, verstrakkend werkt en de huid haar vitaliteit en jeugdigheid weer teruggeeft. Met dit gelmasker op ga je  15 minuten ontspannen onder de Beauty Angel collageenlamp (meer uitleg over de werking van deze lamp lees je bij de BEAUTY ANGEL behandelingen )

De behandeling wordt afgesloten met een passende dag/nacht-verzorging.  

Deze behandeling is ideaal als je echt moet stralen!

 

Effecten op het gelaat:

* Verstevigen van de weefsels

* Versteviging van de spieren

* Vermindering van de rimpels

* Volume creëren in de lippen

* Verwijdering/vermindering van de dubbele onderkin

* Huidverjonging

* Verstevigen en liften van het gelaat

 

De Cryo facelift behandeling kost € 149,00
Voor een optimaal resultaat adviseren wij deze behandeling  in kuurverband te boeken van 5 behandelingen in een tijdsbestek van 5 weken.

 

Het is van belang dat je de huid na de behandeling blijft verzorgen met onze producten voor thuisgebruik. Aanvullende supplementen zoals collageen en omega3 versterken het resultaat van deze behandeling.