Cryo21 vetcelbevriezing

De Cryo21 is het meest geavanceerde apparaat op het gebied van Cryotherapie.

De Cryo21 werkt op basis van koudetherapie. Er wordt manueel gewerkt op een temperatuur tussen de 0°en -10° C waardoor we een thermische schok creëren in de vetcellen die afkoelen tot 8° C. Vetcellen zijn zeer gevoelig voor koude en sterven na de behandeling een natuurlijke celdood. De vetcellen die verdwenen zijn komen niet meer terug. U bent dus definitief verlost van de vetcellen op de plaats waar de huid behandeld is.

Het is de allerveiligste manier op het gebied van cryotherapie. Door de bewegende kop onstaan er geen rode of blauwe plekken, de methode is vrijwel pijnloos (sommige ervaren het zelfs als een ontspannende massage!), snel en betaalbaar!

Cryo21 kunt u vergelijken met liposuctie, maar dan zonder operatie en hersteltijd. Elke keer dat u behandeld wordt met Cryo21, zal er een laagje vetcellen verdwijnen. 

Lichaamsvet is opgebouwd uit meerder lagen. De onderste laag zit dicht op de spieren en die verminder je door goede voeding en voldoende bewegen. De laag daarboven ligt net onder de huid en is een hardnekkige vetlaag die niet of nauwelijks is doorbloed en daardoor moeilijker aan te pakken is met sporten en gezonde voeding. Denk hierbij aan cellulite, maar we willen er natuurlijk wel graag van af!

Cryolipolyse rekent af met deze hardnekkige vetlaag door gecontroleerde koeling, een methode met wetenschappelijk bewezen rsultaat. Als de cel eenmaal is afgebroken wordt deze via de natuurljke weg uit ons lichaam verwijderd.

Dermatologen aan de prestigeuze Harvard Medical School (VS) dr. Dieter Manstein en dr. Rox Anderson, ontdekten namelijk dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen, ze gaan kristalliseren (bevriezen). Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat Cryolipolyse een veilige behandelmethode is, zonder schadelijke gevolgen voor het lichaam.

 

Welke zones kunnen er worden behandeld?

Door de soepel beweegbare kop kunnen we doelgericht werken op de zones die u wilt zoals, gezicht, hals& decolleté, dubbele kin, armen, borsten, lovehandles, buik, rug, billen, rijbroek, dijen en kuiten.

Effecten op het lichaam:

* Bevriezen van de vetcellen

* Versteviging van de huid

* Vermindering cellulite

* Contourverbetering en afslanking van het lichaam

* Stimulering bloedsomloop

* Draineert afvalstoffen en lymfe

 

Effecten op het gelaat:

* Verstevigen van de weefsels

* Versteviging van de spieren

* Vermindering van de rimpels

* Volume creëren in de lippen

* Verwijdering/vermindering van de dubbele onderkin

* Huidverjonging

* Verstevigen en liften van het gelaat

 

Is een Cryo21 behandeling veilig?

Onderzoek heeft aangetoond dat alleen de vetcellen kwetsbaar zijn voor de effecten van koude en dus niet de omliggende weefsels en dat de vetcellen op een veilige manier het lichaam verlaten zonder nadelige effecten. Het effect treeft op omdat vetcellen waterhoudende cellen zijn en kristalliseren bij een temperatuur boven het vriespunt.

Met behulp van de Cryo21 kan vetweefsel op een veilige manier afgebroken worden terwijl de huid, spieren en zenuwen intact blijven.

 

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Om er zeker van te zijn dat de Cryo21 ook bij u het gewenste resultaat gaat opleveren, wordt er altijd eerst een uitgebreid intake gesprek en een proefbehandeling gedaan. Zo geeft u geen geld uit aan loze beloftes. De contra-indicaties worden besproken en u kunt uw vragen stellen. Voor we met de behandeling beginnen wordt de te behandelde zone opgemeten en maken we een voorfoto.

De behandeling zelf duurt 20-30 minuten. Er wordt een anti-cellullite creme, vetafbrekende of verstevigende creme aangebracht op de werkzone terwijl de behandelkop afkoelt tot de gewenste temperatuur. Deze temerpatuur is afhankelijk van de te behandelen zone en het beooge resultaat (vetvermindering of versteviging).

Hoewel deze kop een temperatuur heeft onder nul, voelt dit zeker niet onaangenaam koud aan, integendeel, deze behandeling wordt als aangenaam en relaxt ervaren.

Na de behandeling meten we weer zodat u meteen het resultaat ziet.

Gemiddeld zijn er 6 behandelingen nodig om een mooi resultaat te hebben en te houden!  Omdat de behandeling nog lange tijd doorwerkt is het mooiste resultaat te zien een half jaar na de laatste behandeling. De tijd tussen de behandelingen is 15 dagen, zodat uw lichaam de tijd heeft om alle afvalstoffen te verwerken. De behandeling werkt namelijk nog 2 weken door. Wij adviseren daarom ook om veel water te drinken na de behandeling.

 

Wat moet u na een behandeling wel en niet doen? 

Als u een kuur gaat volgen is het noodzakelijk dat u een gezonde levenstijl heeft, een BMI onder de 30 hebt, dat u voldoende beweegt (richtlijn is 12500 stappen per dag!) en dat u minimaal 2 liter water per dag drinkt. Uit ervaring is gebleken dat klanten die niet genoeg drinken langzamer vet verliezen dan klanten die wel aan de minimale voorgeschreven liters komen (thee mag ook). Daarnaast mag u 2 uur na de behandeling niet intensief sporten, een warm bad nemen of in de sauna/jacuzzi.

 

Montibello is een gediplomeerde Cryo21 salon en is uniek in de regio met de Cryo21 en door jarenlange ervaring en goede resultaten komen klanten gericht naar ons instituut. Door de soepel beweegbare behandelkop kan er zo doelgericht mogelijk gewerkt worden, dat maakt de Cryo21  uniek ten opzichte van andere cryolipolyse apparaten.

 

Wanneer mag je geen Cryo21 behandeling ondergaan?

* voor personen met obesitas

* bij een BMI boven de 30

* hartkwalen

* huidaandoeningen en ontstekingen

* zwangerschap

* epilepsie of andere ernstige ziekte

* pacemaker

* chemo

 

Wat kost een Cryo21 behandeling/kuur?

Om u ook kennis te laten maken kunt u éénmalig een proefbehandeling boeken voor slechts € 50,00 (i.p.v. de reguliere € 100,00). Aan de hand van deze proefbehandeling volgt een adviesgesprek waarin wordt besproken of de Cryo21 ook voor u het gewenste resultaat zal opleveren. Als dit niet voldoende is dan wordt een kuur afgewezen.

Een Complete kuur bestaat uit 6 behandelingen.

Mocht u na de proefbehandeling een kuur inplannen dan krijgt u de proefbehandeling GRATIS en rekent u de kuur gelijk af dan ontvangt u naast de gratis proefbehandeling nog 1 behandeling extra kado. Dat zijn dus 8 behandelingen voor de prijs van 6 (omgerekend kost de behandeling dan slechts € 75,00)

Neem zeker een kijkje in ons fotoalbum met mooie voor/na foto's van onze Cryo21 resultaten.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.