SUPER trots zijn wij dat we een exclusieve huidverjongingsbehandeling kunnen aanbieden die 100% natuurlijke huidverjonging geeft met de impact van een medische behandeling...de SUPERBOOST 2.0 !! Een behandeling met apparatuur en samengestelde cocktails die de huid er jonger uit laten zien zonder spierontspanners, fillers of lasers. Deze nieuwste technologie is gebaseerd op een door artsen ontwikkelde methode en wordt enkel aangeboden in de daarvoor beperkt geselecteerde instituten en biedt meerdere oplossingen voor gezicht, hals en decolleté.

De SUPERBOOST 2.0 behandeling is gebaseerd op BIO-NEUROFEEDBACK stimulatie. Een methode die zich focust op de spieren, in het geval van huidverbetering wordt deze technologie ingezet op de gelaatspieren. Door de jaren heen verslappen de gelaatspieren met het gevolg dat de huid verslapt en er rimpels ontstaan. Artsen hebben een methode ontwikkeld om deze verdunde en verslapte spieren als het ware te trainen met verjonging als resultaat. Biofeedback stimulatie wordt veelal ingezet bij de revalidatie van mensen met verlammingsverschijnselen, maar een afgeleide van deze methode is dus ook goed in te zetten voor huidverbetering door de gelaatspieren te gaan trainen. Zie het als een personal trainer voor je gezicht! Deze behandeling is ook ideaal voor die mensen die inspuitingen van Botox en fillers (nog) niet willen. 

SUPERBOOST 2.0 is vrijwel pijnloos en de werkstoffen bereiken een diepere huidlaag dan bij microneedling. De methode kan voor vele doelen worden ingezet, denk maar aan:

* huidverjonging

* verminderen van (fijne) lijntjes en rimpeltjes

* oog- en wenkbrauwlifting

* onregelmatige huid

* grove poriën

* verfrissing van het gelaat

* acne

* haarverbetering (versterking + 30%)

* activeren van gezichtsspieren die door veroudering lui zijn geworden

De huid wordt dikker, elastischer, gaver en acne, rimpels, donkere kringen en pigmentaties worden op een natuurlijke wijze tot in de diepte aangepakt.

 

Het SUPERBOOST 2.0 concept bestaat uit een twee stappen plan:

 stap 1: de jetstream

Speciaal aangepaste cocktails worden de huid ingesluisd via een naaldloze injectie (de jetstream) terwijl het diepere, overtollige vuil uit de poriën wordt verwijderd. De techniek berust op een ultrafijne straal die uit het infusie-apparaat rechtstreeks via de poriën in de haarfollikels, talgklieren en zweetkanalen belandt. Van daaruit verspreiden de gespecialseerde cocktails zich in de diepere lagen van de huid waar ze aan de slag gaan. De werkstoffen komen zelfs tot onder de dermis (= lederhuid, deze laag is rijk aan collageen vezels) ! Het gebruik van deze ultradunne jet-stream is uniek in de markt omdat de straal maar 40 mu dik is (De poriën in onze huid zijn 70 tot 100 mu dik (1 micron oftewel mu is 1000ste van 1 mm) de dunste naald bij een arts is 300 mu dik) en dus zeer gemakkelijk via de poriën in de diepere huidlagen terecht kan komen en zo de huidbarrieres omzeilt.

stap 2: elektrostimulatie

Met behulp van elektrostimulatie krijgen de (verslapte) gelaatsspieren plaatselijke impulsen. Hierdoor worden ze niet alleen steviger en strakker in het gelaat maar wordt er ook meer volume gecreëerd. Een 100% natuurlijke techniek, gebaseerd op de regeneratie van ons lichaam door het boosten van het biofeedback-mechanisme.

Wat is biofeedback?

Een netwerk van zenuwbanen verbindt onze hersenen met onze organen. Dat netwerk voert informatie van het centraal zenuwstelsel naar de cellen, en verzekert tegelijk de feedback van die cellen terug naar de hersenen. Langs ontelbare zenuwvezels is er een constante stroom van informatie en feedback (een voorbeeld; je stoot je teen, je voelt pijn en je hersenen reageren daarop dat je au zegt en gaat huilen).

Wanneer we de biofeedback tussen hersenen en huid herstellen en optimaliseren komt de huid weer onder controle van het centraal zenuwstelsel en zenden de huidsensoren hun feeback terug naar het hoofdkwartier. Door intense samenwerking te vernieuwen kan de huid zich weer beter herstellen. 

De disconnectie tussen spieren en hersenen zien we ook op de uitdrukking van het gelaat. Sommige gelaatsspieren trekken te zwak samen, andere te sterk. De verslapte spieren moeten we trainen en aanspannen om het gelaat te liften, de verkrampte spieren willen we net ontspannen met een prikje botox. Biofeedback herstelt de communicatie van gelaatsspieren met de hersenen en schept zo evenwicht in het symfonisch orkest dat de mimiek van ons gelaat is. Zonder contact met de dirigent gaat elk instrument zijn weg, als de dirigent niet goed meeluistert, kan er geen coördinatie bestaan. Gezien de hersenen en het lichaam de huid opnieuw ondersteunen is deze techniek duurzaam.

SUPERBOOST 2.0 is een natuurlijke manier om je gelaatspieren te trainen, de ultieme workout voor het gezicht. De spieren verjongen en ontspannen na elke contractie, waardoor uitdrukkingsrimpels vervagen. De tonus van de spieren neemt toe en het gelaats krijgt haar oorspronkelijke jeugdige vorm terug. De oogleden trekken weer open, de V-vorm van het gelaats herstelt zich, de mondhoeken krullen weer op en de hals spant zich weer aan. Ook het volume van de spieren neemt toe; meer wangvolume, een dikkere voorhoofdsspier of vollere lipspier zijn de tekenen van een herstellend spiervolume. De huid herwint zijn evenwicht. Minder rimpels, een dikkere lederhuid en een egale huidskleur zijn maar enkele van de voordelen van deze behandeling. 

Wanneer mag je geen SUPERBOOST behandeling ondergaan:

-> pacemaker

-> ingebouwde pijnstiller

-> gehoorapparaat (niet ingebouwd ? dan uitdoen)

-> zwanger of proberen zwanger te worden

-> onder behandeling van oncoloog

-> chemotherapie

-> verbrandingen/verwondingen

-> ernstige allergieën of gevoeligheid

-> innemen van sterke medicatie (bijv. roacutane)

-> lenzen (liefst uitdoen voor de behandeling)

-> epileptie

 

Wat kost een SUPERBOOST 2.0 behandeling?

1 behandeling (van het gezicht of de hals) duurt gemiddeld 1,5 uur en kost € 189,00, dit is inclusief 15 minuten onder de Beauty Angel ELT. Ook hierin onderscheiden wij ons van andere instituten omdat niet iedere SUPERBOOST professional in het bezit is van deze collageen lamp en wij dus een nog intensere en diepere werking van de SUPERBOOST 2.0 behandeling kunnen garanderen. Daarnaast is de Beauty Angel een perfect rustgevende, "zonnige" boost als afsluiting van de intensieve behandeling.

Voor behandelen van het gezicht EN de hals vragen we een meerprijs van €150,00

Na 1 behandeling ervaar je al een zachtere, frisse, volumineuze en helderde huid. Echter heb je  4 tot 6 behandelingen nodig om de zenuwbanen op gang te krijgen met tussenpozen van 2 weken.

Wil je nog meer informatie, foto's of  redactionele stukken lezen over deze unieke behandeling kijk dan ook even op www.superboost.be

Het is van belang dat je de huid na de behandeling blijft verzorgen met onze producten voor thuisgebruik. Aanvullende supplementen zoals collageen en omega3 versterken het resultaat van deze behandeling.