SUPER trots zijn wij dat we een exclusieve huidverjongingsbehandeling kunnen aanbieden die 100% natuurlijke huidverjonging geeft met de impact van een medische behandeling...de SUPERBOOST !!

Deze behandeling wordt enkel gegeven in de daarvoor beperkt geselecteerde instituten en biedt meerdere oplossingen voor gezicht, hals en decolleté.

De SUPERBOOST behandeling is gebaseerd op BIO-NEUROFEEDBACK. Deze technologie is niet nieuw en wordt al jaren ingezet bij de revalidatie van mensen met verlammingsverschijnselen. Artsen hebben nu een afgeleide methode ontwikkeld om onze gelaatsspieren als het ware te trainen met verjonging als resultaat, zie het als een personal trainer voor je gezicht! Deze behandeling is ook ideaal voor die mensen die inspuitingen van Botox en fillers (nog) niet willen. 

SUPERBOOST is vrijwel pijnloos en de werkstoffen bereiken een diepere huidlaag dan bij microneedling. De methode kan voor vele doelen worden ingezet, denk maar aan:

* huidverjonging

* verminderen van (fijne) lijntjes en rimpeltjes

* oog- en wenkbrauwlifting

* onregelmatige huid

* grove poriën

* verfrissing van het gelaat

* acne

* haarverbetering (versterking + 30%)

* activeren van gezichtsspieren die door veroudering lui zijn geworden

De huid wordt dikker, elastischer, gaver en acne, rimpels, donkere kringen en pigmentaties worden op een natuurlijke wijze tot in de diepte aangepakt.

Het SUPERBOOST concept bestaat uit een twee stappen plan:

 stap 1: de jetstream

Speciaal aangepaste cocktails worden de huid ingesluisd via een naaldloze injectie (de jetstream) terwijl het diepere, overtollige vuil uit de poriën wordt verwijderd. De techniek berust op een ultrafijne straal die uit het infusie-apparaat rechtstreeks via de poriën in de haarfollikels, talgklieren en zweetkanalen belandt. Van daaruit verspreiden de gespecialseerde cocktails zich in de diepere lagen van de huid waar ze aan de slag gaan. De werkstoffen komen zelfs tot onder de dermis (= lederhuid, deze laag is rijk aan collageen vezels) ! Het gebruik van deze ultradunne jet-stream is uniek in de markt omdat de straal maar 40 mu dik is (De poriën in onze huid zijn 70 tot 100 mu dik (1 micron oftewel mu is 1000ste van 1 mm) de dunste naald bij een arts is 300 mu dik) en dus zeer gemakkelijk via de poriën in de diepere huidlagen terecht kan komen en zo de huidbarrieres omzeilt.

stap 2: elektrostimulatie

Met behulp van elektrostimulatie krijgen de (verslapte) gelaatsspieren plaatselijke impulsen. Hierdoor worden ze niet alleen steviger en strakker in het gelaat maar wordt er ook meer volume gecreëerd. Een 100% natuurlijke techniek, gebaseerd op de regeneratie van ons lichaam door het boosten van het biofeedback-mechanisme.

Wat is biofeedback?

Een netwerk van zenuwbanen verbindt onze hersenen met onze organen. Dat netwerk voert informatie van het centraal zenuwstelsel naar de cellen, en verzekert tegelijk de feedback van die cellen terug naar de hersenen. Langs ontelbare zenuwvezels is er een constante stroom van informatie en feedback (een voorbeeld; je stoot je teen, je voelt pijn en je hersenen reageren daarop dat je au zegt en gaat huilen).

Wanneer we de biofeedback tussen hersenen en huid herstellen en optimaliseren komt de huid weer onder controle van het centraal zenuwstelsel en zenden de huidsensoren hun feeback terug naar het hoofdkwartier. Door intense samenwerking te vernieuwen kan de huid zich weer beter herstellen. 

De disconnectie tussen spieren en hersenen zien we ook op de uitdrukking van het gelaat. Sommige gelaatsspieren trekken te zwak samen, andere te sterk. De verslapte spieren moeten we trainen en aanspannen om het gelaat te liften, de verkrampte spieren willen we net ontspannen met een prikje botox. Biofeedback herstelt de communicatie van gelaatsspieren met de hersenen en schept zo evenwicht in het symfonisch orkest dat de mimiek van ons gelaat is. Zonder contact met de dirigent gaat elk instrument zijn weg, als de dirigent niet goed meeluistert, kan er geen coördinatie bestaan. Gezien de hersenen en het lichaam de huid opnieuw ondersteunen is deze techniek duurzaam.

Wanneer mag je geen SUPERBOOST behandeling ondergaan:

-> pacemaker

-> ingebouwde pijnstiller

-> gehoorapparaat (niet ingebouwd ? dan uitdoen)

-> zwanger of proberen zwanger te worden

-> onder behandeling van oncoloog

-> chemotherapie

-> verbrandingen/verwondingen

-> ernstige allergieën of gevoeligheid

-> innemen van sterke medicatie (bijv. roacutane)

-> lenzen (liefst uitdoen voor de behandeling)

-> epileptie

 

Wat kost een SUPERBOOST behandeling?

1 behandeling duurt ruim een uur en kost € 189,00, dit is inclusief 15 minuten onder de Beauty Angel ELT. Ook hierin onderscheiden wij ons van andere instituten omdat niet iedere SUPERBOOST professional in het bezit is van deze collageen lamp en wij dus een nog intensere en diepere werking van de SUPERBOOST behandeling kunnen garanderen. Daarnaast is de Beauty Angel een perfect rustgevende, "zonnige" boost als afsluiting van de behandeling.

Na 1 behandeling ervaar je al een zachtere, frisse, volumineuze  en helderde huid. Echter heb je gemiddeld 4 behandelingen nodig om de zenuwbanen op gang te krijgen met tussenpozen van 2 weken.

Bij het inplannen van een SUPERBOOST kuur van minimiaal 4 behandelingen krijg je een pot CELLICS Collageenbooster t.w.v. € 40,00 kado. Zo werk je nog eens extra van binnenuit aan een stevige huid zonder rimpels.