Chi wit massage

Chi-Wit = leven-boom (spreek uit als 'sjiewiet')

Het uitgangspunt van deze bijzonere massage is dat de wervekolom gezien wordt als de levensboom van iemand. Tegenwoordig zijn mensen steeds vaker hun buigzaamheid kwijt. En dit hoeft niet altijd fysiek te zijn, maar dat kan het wel worden. In de wervelkolom komen immmers zenuwen samen, die in verbinding staan met de rest van het lichaam. Als de energie goed door de wervelkolom kan stromen, werkt dat harmoniserend door op alle organen. Door stress en andere oorzaken kan er echter veel spanning, pijn en moeheid zijn opgebouwd in de wervelkolom waardoor de levensenergie niet meer goed stromen kan.

De Chi-Wit massage is een combinatie van verschillende technieken die afkomstig zijn uit Thailand, Vietman en India. Deze massage heeft een revitaliserend effect op de wervelkolom. De natuurlijke lichaamsenergie gaat hierdoor vrijer stromen. Ook mentaal gezien heeft de massage een positief effect, waardoor ook daar veel verlichting en helderheid kan ontstaan.

Het is belangrijk dat we weer leren mee te gaan met de stroom van het leven en weer bewust in het leven te staan. Zodat het zelf genezend vermogen van ons lichaam in beweging blijft.

Chi-Wit massage is :

* om te ontspannen en in balans blijven

* ter vermindering/verzachting van lichamelijke klachten

* gewoon even een moment voor jezelf, om te genieten ter ontspanning

* voor degene die preventief hun lichaam en geest gezond willen houden en willen genieten van diepe ontspanning

Bij deze massage wordt alleen de nek/schouder/rug en de achterkant van de benen gemasseerd.

Duur: 60 minuten € 60,00

AANBIEDING: Boek nu  4 chi-wit massages en ontvang een  Beauty Angel Relax behandeling t.w.v. € 68,50 kado ( je eerste afspraak moet  in oktober zijn)

Bekijk ook eens: