MESO INFUSION

 MESO INFUSION is een gezichtsbehandeling die huidverjonging stimuleert. Het is de behandeling voor iedereen die een gezonde stralende huid wilt.

Het gaat de strijd aan met rimpeltjes, en een slappe doffe huid. Het grote voordeel van mesotherapie is dat er geen naalden worden gebruikt zoals bijv. bij micro (disk) needling.

Een huid die ouder wordt verliest collageen en elastine. Hierdoor verliest de huid ook automatisch elasticiteit en vitaliteit. De behandeling vult rimpels van binnenuit op en stimuleert huidverjonging. Het resultaat is een frissere, gezondere en strakkere huid. En dit alles op een pijnloze aangename manier.

MESO INFUSION  werkt intensiever als een Hydrofacial omdat het kopstuk waar mee gewerkt wordt veel fijner is en we tot in de diepste lagen van de huid gaan. (terwijl bij Hydrofacial maar tot het basaalmembraam komt).

DE MESO INFUSION  behandeling reinigt, peelt, verwijdert onzuiverheden en hydrateert de huid. We brengen actieve bestanddelen diep in de huid die er voor gaan zorgen dat fijne lijntjes en rimpeltjes verminderen, de huid steviger wordt, verhelderend en optimaal wordt gehydrateerd. 

Hoe ziet een MESO INFUSION behandeling er uit?

Eerst wordt de huid gereinigd en worden de aangepaste cocktails van 54 verschillende werkstoffen ingesluisd. Daarna volgt een verstevigend serum die uitgebreid  de huid wordt in gemassseerd. Vervolgens brengen we het MOISTURE INFUSION MASK aan om de huid krachtig te hydrateren. Met dit transparante peptide masker ga je onder de Beauty Angel collageenlamp (waardoor er een nog betere penetratie van de actieve ingredienten in de huid plaatsvindt) om heerlijk te relaxen. We sluiten af met een passende creme.

Wat doet deze behandeling met je huid?

  • Het activeert de collageen aanmaak en vult rimpels en lijntjes die zijn ontstaan door volumeverlies
  • Het verstevigt het huidweefsel en zorgt voor een betere hydratatie van de huid
  • Het vergroot het huidvolume en egaliseert het huidoppervlak
  • Zorgt voor een heldere huid, een egalere huidskleur en vermindert vlekken

Wat kost een MESO INFUSION behandeling en hoe vaak moet je deze doen?

De behandeling duurt circa 1,5 uur en kost 149,00. Je kan hem als een kuur inzetten van 4 behandelingen om de 2 weken. Of als losse behandeling voor het maandelijks onderhoud van je gezicht.