OXYGEN THERAPY

Zuurstof is belangrijk voor de huid. Het toedienen van zuivere zuurstof met actieve ingrediënten levert direct resultaat op. Werkstoffen worden beter en dieper opgenomen in de huid met als resultaat een jongere, elastische, stralende en stevige huid. 

Maar wat doet zuurstof precies op de huid?

  • het optimaliseert de celfuncties
  • verbetert de doorbloeding
  • geeft een stralende teint
  • verhoogt de elasticiteit van de huid
  • verbetert de vochtigheidsgraad in de huid
  • vult de huid op zodat deze voller is en minder rimpels heeft

HOE ZIT EEN OXYGEN BEHANDELING ERUIT:

Na een intensieve reiniging van de huid wordt er een bindweefselmassage op het gezicht gedaan om de huid al een flinke boost te geven. Deze massage zorgt nl. voor een verbeterde doorbloeding, de aanmaak van collageen en is een goede manier om de huidconditie te verbeteren en rimpeltjes en lijntjes tegen te gaan. Door deze massage kan de huid warm worden daarom brengen we daarna een kalmerend masker aan terwijl wordt de decolleté en nek gemasseerd. Vervolgens  wordt er een serum met 90% zuiver zuurstof onder hoge druk in de huid aangebracht dit gebeurt op een veilige manier zonder de huid te beschadigen. Daarna wordt er een collageen gel aangebracht en ga je 15 minuten heerlijk ontspannen onder de Beauty Angel Collageen lamp, die er voor zorgt dat de werkstoffen nog beter door de huid worden opgenomen, de collageen vezels, elastine en hyaluron weer worden aangemaakt.

WAT IS HET RESULTAAT VAN DE BEHANDELING?

Na 1 behandeling zie je al direct meer volume in de huid, rimpeltjes en fijne lijntjes zijn minimaal en de huid heeft zijn gezonde glow weer terug. Doordat de cellen weer meer ruimte hebben gekregen om goed te kunnen functioneren geeft deze behandeling (in combinatie met de juiste producten voor thuis gebruik) een langdurig effect.

Oxygen therapy  € 149,00

Het is van belang dat je de huid na de behandeling blijft verzorgen met onze producten voor thuisgebruik. Aanvullende supplementen zoals collageen en omega3 versterken het resultaat van deze behandeling.