Contact & reviews

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak of voor inlichtingen:

Montibello Huid & Zen instituut​

Huzenblek 75

B-2381 Weelde-statie

Tel. (0032)-14-43 48 22

Whats app. (0032)- 468-461 225

mail: salon-montibello@telenet.be


Behandelingen volgens afspraak

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze via onderstaand formulier aan ons stellen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk antwoord geven.

Reviews van klanten

De salon ligt in een rustige wijk in Weelde-statie (België),

op de grens tussen Baarle-Nassau en Turnhout.

Stel een vraag

Route omschrijving

VANUIT BAARLE-NASSAU:

Gaat u richting Turnhout de grens over, u bent op de Bredaseweg, tot op het kruispunt links richting Weelde, (op dit kruispunt staat benzine/service station De Witte). 50 meter nadat u op dit kruispunt links bent gegaan krijgt u een straat van links, dit is de Huzenblek. U houdt rechts aan en volgt de weg tot u op het eind aan een T-splitsing komt, op deze splitsing heeft u aan uw rechterkant de schoonheidssalon.
 

VANUIT TURNHOUT:

Gaat u richting Baarle-Nassau. Als u op het kruispunt komt waar benzine/service station De Witte zit, gaat u rechts richting Weelde. 50 meter verderop gaat u linksaf, dit is de Huzenblek. U houdt rechts aan en volgt de weg tot u op het eind aan een T-splitsing komt, op deze splitsing heeft u aan uw rechterkant de schoonheidssalon.
 

VANUIT MERKSPLAS:

Gaat u richting Weelde. Als u op het kruispunt komt waar benzine/service station De Witte recht tegenover aan de linkerkant zit, steekt u dit kruispunt over. 50 meter verderop gaat u linksaf, dit is de Huzenblek. U houdt rechts aan en volgt de weg tot u op het eind aan een T-splitsing komt, op deze splitsing heeft u aan uw rechterkant de schoonheidssalon.