Ron Poppelaars (de man van Marleen) volgde in 2020 een opleiding voor wellness masseur. Door de kracht in zijn handen, de rust die hij uitstraalt en de passie voor het vak voel je je na een massage behandeling weer als herboren.

Doordat hij vroeger zelf op hoog niveau heeft gevoetbald is hij extra goed op de hoogte van het spierenstelsel en weet hij als geen ander om bepaalde knelpunten in het lichaam te verlicht.

Bij de wellness behandelingen wordt vooral op de 7 chakra's gewerkt. Chakra's in je lichaam moet je zien als een draaikolk die energie door je lichaam laat stromen, om te zorgen dat ons leven in balans blijft en we niet ziek, depressief, angstig, verdrietig etc raken moeten we er voor zorgen dat de chakra's niet gebroken raken en dat de energie goed door het lichaam kan stromen.

In ons nieuwe instituut is er een speciale wellness ruimte waarbij je direct wordt gehuld in een serene, warme en ontspanne sfeer. De verwarmde zetel en het infra rood sterren plafond geven een heerlijk en behagen gevoel en dompelt je onder in een luxe wellness beleving.

Alle massages worden gedaan vanuit hart en intuïtie en dat voel je!