Cosmetique Totale Laserbehandeling

Bekend van TV

Bij Montibello werken we samen met Cosmetique Totale. Zij werken uitsluitend met HBO geschoolde en BIG geregisreerde huidtherapeuten, die tevens lid zijn van de beroepsvereniging NVH. Zo maken zij het mogelijk dat u voor veel behandelingen in aanmerking kunt komen voor vergoeding door uw zorgverzekeraar.

U kunt bij ons terecht voor de behandeling van:

  • acne/acne littekens
  • definitief ontharen
  • couperose
  • pigmentvlekken
  • ouderdomsvlekken
  • huidverjonging/rimpelbehandeling
  • huidverstrakking
  • littekenbehandeling
  • kalknagels
  • fibromen

Voor deze behandelingen maakt de huidtherapeute gebruik van de meest vernieuwde behandeltechnieken; de eMatrix technologie en het Elos systeem.

e-Matrix technologie, is de nieuwste laserbehandeling voor gezicht en hals uit Amerika.  Het is de natuurlijke vervanger voor injectables. Perfect bij huidverjonging/-verbetering, maar ook het wapen tegen acne littekens. Met gefractioneerde radiofrequentie energie (RF) worden er in de diepere huidlaag nieuwe huidcellen aangemaakt, die een hogere spankracht hebben dan voorheen. Deze nieuwe huidcellen zorgen daardoor voor een liftend effect. Daarnaast laat de eMatrix nog eens extra warmte achter in de diepere huidlagen, waardoor collageen en elastine in een verhoogd tempo worden geproduceerd. Zo wordt uw huid niet alleen verstevigd, maar ook gladder.

Doordat er geen gebuik wordt gemaakt van laser of lichtenergie, is de behandeling met de ematrix uiterst veilig en geschikt voor alle huidtypes.

De eMatrix is bij verschillende huidklachten inzetbaar. Rimpels, kraaienpootjes, acne littekens, grove poriën, pigmentvlekken, huidveroudering, vale teint, littekens, ouderdomsvlekken, rokershuid en zonbeschadigingen zijn verleden tijd na deze unieke behandeling. de eMatrix is veilig bij alle huidtypen, van een blanke huid tot een negroïde huid.

Elos lasertechnologie is een unieke behandelmethode vergeleken met voorgaande lasers en IPL behandelingen, doordat ELOS gebruik maakt vaan 2 energiebronnen, nl. lichtenergie en radiofrequente energie. hierdoor wordt het mogelijk gemaakt om niet alleen zwarte haren te behandelen, maar ook blonde, grijze, rode of bruine. De haarzakjes in de huid worden door de energie vernietigd zodat er geen nieuwe haar meer kan groeien. Ook maakt deze behandelmethode het mogelijk elke huidtype te behandelen, van een blanke tot een negroïde huidskleur. Het enige wat u tijdens de behandeling voelt zijn kleine prikjes. Na de behandeling kunt u de dagelijkse activiteiten gewoon weer voortzetten, zonder dat u er iets van ziet. Evenals bij de behandeling van couperose of pigmentplekken.

Intresse???

Bent u nieuwsgierig geworden en zou u graag willen weten welke behandeling bij u mogelijk is? Maak dan nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met Janneke, huidtherapeute Cosmetique Totale. Zij is de volgende dagen weer bij ons in de salon aanwezig;

woensdag 10 maart a.s.

Zij kan u dan precies vertellen welke behandeling bij uw huidklacht geschikt is en of u in aanmerking komt voor vergoeding door uw zorgverzekeraar. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met Schoonheidssalon Montibello, 0032-14-43 48 22. Meer informatie vindt u ook op www.ergoeduitzienmag.nl

Kijk bij "filmpjes van behandelingen" naar de werking van zowel de eMatrix als de Elos behandelingen.