Bij onze eerste kennismaking met jou is het belangrijk om te weten wat je wensen zijn. Met de Captur Pro (het nieuwste apparaat op gebied van huidanalyses) maken we eerst fotos van je gezicht en meten we de conditie van je huid. De Captur Pro laat de schade in de huid zien die je met het blote oog niet kunt zien zoals zonschade en pigmentvlekjes. Ook kunnen we de (aankomende) rimpels goed in beeld brengen en kunnen we een toekomst foto maken. Tegelijkertijd starten we een uitgebreide intake om je een totaal lifestyle advies te kunnen geven, gericht op de huid, voeding en mindset. Op grond van deze informatie kunnen we je een passend  behandelplan geven en begeleiden we je naar een gezonde en stralende huid. 

De kosten voor een huidscan en advies is € 45,00 . Wanneer je een behandelplan bij ons volgt is deze gratis.

 

Welke behandeling voor jou geschikt is, is afhankelijk van deze informatie en natuurlijk ook van jouw persoonlijke wensen. 

Onze behandelingen (complete gezichtsbehandeling, inclusief epileren en harsen bovenlip) :

 

LA COLLINE Discovery treatment 60 minuten € 95,00

LA COLLINE Essential treatment 90 minuten € 130,00 incl. Collageenmasker en Beauty Angel

LA COLLINE Signature treatment 120 minuten € 175,00 incl. rugmassage

 

HYDROPEPTIDE 60 minuten € 79,00

HYDROPEPTIDE Facial Boost € 87,50

HYDROPEPTIDE Collageen €  95,00

 

MURAD level 1 € 79,00

MURAD level 2 € 89,00

MURAD level 3 € 115,00

MURAD level 4 € 135,00

 

Nieuwste technieken! daar zijn wij leider in!

(Micro) needling is niet nieuw, Diskneedling is wel vernieuwend!

Door de innoverende microneedle rollers is er meer resultaat en veiligheid, door de diamantvorm van de naalden is er minder pijn en door de complete behandeling zijn kortere naalden nodig waardoor er meer resultaat is met minder roodheid.

Bij Diskneedling penetreren we microscule naaldjes in de opper- en lederhuid. Hierdoor ontstaan kanaaltjes in de huid. De werkstoffencocktail die we daarna aanbrengen kan dieper de huid in waardoor de effectivteit enorm wordt verhoogd. Daarnaast stimuleert het de natuurlijke productie van collageen en elastine door het natuurlijke wondhelingssysteem van de huid te activeren.

  • diskneedling verbetert de opname van werkstoffen
  • werkt lifftend en vermindert rimpels
  • vermindert littekens
  • verfijnt de poriestructuur
  • verheldert pigmentatie

Diskneedling behandeling incl. naverzorgingscreme € 149,00. Kan ook in kuurverband (1 x per jaar) 5+1 behandeling gratis.

Wil je enkel een diskneedling behandeling rondom de ogen dan is deze behandeling € 90,00 eventueel aan te vullen met de Beauty Angel + €20,00

 

Neem eens een kijkje in ons fotoboek om geweldige resultaten te zien!